Menu

Bij Linssen Yachts zoeken wij een Sales Engineer. Iemand die niets liever doet dan afsluiten. Niet alleen de entree van onze showroom, als de laatste klant tevreden naar buiten loopt. Of de kajuitdeur van één van onze topmodellen. Maar vooral ook het ‘closen’ van de uiteindelijke deal. Weet jij als geen ander hoe je deze sleutelrol moet spelen bij de verkoop van onze luxueuze stalen jachten? Lees dan vooral verder.

Vacature Sales Engineer fulltime (m/v)

Over Linssen Yachts
Bij Linssen Yachts in Maasbracht hebben wij al 70 jaar een enorme passie voor het bouwen van luxueuze stalen plezierjachten. Als familiebedrijf hebben wij in onze rijke historie veel kleine en grote stappen gezet richting het bereiken van een sterke positie in onze markt. Een positie die wij met ons team kunnen innemen doordat we vertrouwen uitstralen en met veel respect omgaan met onze klanten, onze medewerkers en onze producten. We tornen nooit aan kwaliteit en blijven continu leren. Herken jij jezelf in deze kernwaarden? Dan heb jij het in je om lid te worden van onze Linssen familie.Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als Sales Engineer bij Linssen Yachts leer jij je potentiële klanten vooral kennen op Europese beurzen en tijdens de in house klantevenementen die wij regelmatig organiseren. Vanaf dan blijf je telefonisch en schriftelijk met hen in contact. Je bent een volwaardige en soepele gesprekspartner voor klanten uit diverse landen. Binnen onze klantengroep vormen kopers uit Duitstalige landen nog altijd een sterke kern. Je bent breed georiënteerd en kunt op allerlei gebied perfect met onze doelgroep klankborden. Niet alleen over technische en nautische zaken, ook over privéaangelegenheden. Bij Linssen Yachts geloven we in duurzame relaties. Jij hebt het in je om een goede (vaak vriendschappelijke) band op te bouwen die net als onze jachten toekomstbestendig is.

De functie van Sales Engineer kent veel verschillende facetten. Om er een paar te noemen:
• deelname aan beurzen en events;
• het geven van technisch-commercieel advies;
• het verzorgen van demonstraties en proefvaarten;
• de verkoop van nieuwe en gebruikte jachten;
• projectbegeleiding van in aanbouw zijnde jachten;
• (after)sales advies en relatiebeheer.

Wordt dit jouw werkdag?
Je parkeert je auto en loopt door onze showroom naar binnen. Je passeert een aantal prachtige jachten en stapt je eigen kantoor binnen. Daar begint om 8.30 uur jouw werkdag. Je start je pc op en loopt naar ons Upper Deck voor een heerlijke kop versgemalen bonenkoffie. Met je sales collega’s stem je kort je verkoop­strategieën af. Met behulp van ons CRM-pakket maak je je dagplanning en ga je aan de slag.
Soms werk je vanaf een boatshow of in house event. Een andere keer ben je onderweg naar een klant of ben je te vinden in onze showroom of Logicam-productiehallen, waar circa vijftig jachten in display en aanbouw zijn. Soms ook vaar je zelf vanuit onze haven richting de mooie Maasplassen. Woorden die onlosmakelijk met deze functie zijn verbonden, zijn trots, succes, vriendschap, uitdaging, variatie en natuurlijk passie voor watersport. Daar doe je het voor.

Wat wij bieden
Bij Linssen Yachts vind je een goede balans tussen werk en privé. Kennis en verantwoordelijkheid waarderen wij zeer. Daarnaast krijg je bij ons alle kans om jezelf te ontwikkelen. Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn dik in orde, maar onze tertiaire voorwaarden mogen er ook zijn: de jachten die wij bouwen en de werkomstandigheden binnen ons bedrijf zijn bijzonder te noemen. Bij Linssen Yachts kom je in een warm bad terecht en dat gevoel weet jij als Sales Engineer perfect over te brengen op je klanten zodat ook zij het Linssen-gevoel vanaf de eerste kennismaking ervaren.

Wat jij ons te bieden hebt
Jij bent 40 uur per week beschikbaar en hebt een flexibele instelling. Een uurtje langer doorwerken vind je geen probleem, ook niet op zaterdag of in het weekend. Het grote voordeel daarvan is dat je door de week wat vaker vrij bent. We willen je niet direct in een hokje stoppen door allerlei specifieke studies, ervaringen en competenties te eisen. Je moet het uiteindelijk toch zelf doen. Zolang jij je maar realiseert dat de gun­factor een wezenlijk onderdeel is van het koopproces. Welke van jouw karaktereigenschappen en commerciële sterktes je daarvoor inzet, bepaal je zelf. Zolang je er maar genoeg te bieden hebt. Uiteindelijk zijn we vooral geïnteresseerd in jou als persoon en in de manier waarop jij bij onze klanten het verschil gaat maken.

Solliciteren
Word jij het nieuwste lid van onze Linssen familie? Stuur dan een e-mail met jouw motivatiebrief en cv naar thijs.moonen@linssenyachts.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Thijs Moonen (HR adviseur), 0475 - 43 99 99.
Ken je ons nog niet, kijk dan zeker ook op www.linssenyachts.com.

Początek strony