Interesse in werken in de jachtbouw?

Linssen Yachts in Maasbracht is een grote werkgever in Limburg en heeft veel verschillende disciplines aan boord. Van staalbewerkers, lassers, houtbewerking, timmerlieden tot stralers, spuiters, CAD-CAM- tekenaars, elektromonteurs en engineers. Interesse? Kijk hier wat onze medewerkers er van vinden.

In het lijstje met namen als Nedcar, DSM, Sabic, Trespa, Thomas Regout en nog veel meer, staan we als internationaal bedrijf aan de top van onze markt. Linssen Yachts bouwt stalen motorjachten, pleziervaarboten, voor de particuliere markt. De hoge kwaliteit staat voorop en dat gaat hand in hand met excellente productontwikkeling en engineering en een bijzonder efficiënte serieproductie. Zoals Nedcar auto's bouwt, zo bouwt Linssen Yachts motorjachten...

Bereikbaarheid van Limburg als werkgever

Maasbracht ligt in het midden van Limburg en is uitstekend bereikbaar via de weg en het openbaar vervoer. Linssen Yachts ligt pal aan de A2 snelweg van Eindhoven naar Maastricht en heeft uitstekende parkeergelegenheid.
Vanuit Roermond is een uitstekende busverbinding met Maasbracht, met een bushalte om de hoek.

Veel verschillende disciplines

Wanneer je op de pagina van onze productie kijkt, zie je dat we binnen Linssen Yachts bijzonder veel verschillende disciplines hebben werken. Heb je interesse in een van deze werkzaamheden, neem dan gerust contact op.

  • Productonwikkeling (3D CAD/CAM, Solid Works, Catia, engineering)
  • Cascobouw (lassen, stralen, construeren, lasersnijden
  • Conservering (plamuren, lakken, spuiten in spuitcabine, antifouling aanbrengen
  • Interieurbouw/meubelfabriek (houtbewerking, timmerman, CNC-frees-operator, interieurmodulebouw)
  • Elektromonteurs (machinekamer inbouwen van alle technische componenten, motoren, generatoren, accu's, kabelbomen)
  • Interieur-inbouw (interieurmodules uit meubelfabriek inbouwen in jacht)
  • Afwerking (technische installaties aansluiten, checken, inregelen etc.
  • Administratie, salarisverwerking, boekhouding
Centraal magazijn bij Linssen Yachts: LogiMagCentraal magazijn bij Linssen Yachts: LogiMag
Peter van der Varst – inmiddels al meer dan 35 jaar in dienst bij Linssen – werkt in het centraal magazijn. Maar magazijn klinkt misschien een beetje ‘simpel’. Samen met collega Jan Vaes runt hij tegenwoordig het LogiMag, het logistieke centrum van de...
Read More
Bouwtekening van een luxe stalen motorjachtBouwtekening van een luxe stalen motorjacht
Jis Cuijpers is werkvoorbereider/tekenaar en werkt op ons Bedrijfsbureau, waar hij medeverantwoordelijk is voor “de engineering van houtconstructies”.
Read More
Meubels maken voor luxe stalen jachten is prachtigMeubels maken voor luxe stalen jachten is prachtig
Eric Leblanc is sinds 1984 in dienst bij Linssen Yachts. Met zijn handen werken en nieuwe collega’s, vakantiekrachten en stagiaires begeleiden vindt hij het mooiste aan zijn baan. Computers, daar heeft hij minder mee. “Ik ben trots op iedereen die hier vanuit school...
Read More
Cascobouw en conservering van de Linssen motorjachtenCascobouw en conservering van de Linssen motorjachten
Een gesprek met Jos Schmitz die op de afdeling Conservering werkt, maar bijspringt op de afdeling Casco als dat nodig is. “Die afwisseling in mijn werk spreekt me enorm aan. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.”
Read More