Geef jij als voorbewerker/spuiter onze jachten de finishing touch?

Vacature voorbewerker/spuiter fulltime (m/v)

Geef jij als voorbewerker/spuiter onze jachten de finishing touch?

Bij Linssen Yachts zoeken wij een voorbewerker/spuiter. Iemand die onze luxe stalen jachten zorgvuldig voorziet van een prachtig glanzende aflak. Voel je je aangesproken? Lees dan vooral even verder. Wie weet ga jij een stralende toekomst tegemoet in ons mooie familiebedrijf.
 
Over Linssen Yachts
Bij Linssen Yachts in Maasbracht hebben wij al ruim 70 jaar een enorme passie voor het bouwen van luxueuze stalen plezierjachten. Als familiebedrijf hebben wij in onze rijke historie veel kleine en grote stappen gezet richting het bereiken van een sterke positie in onze markt. Een positie die wij met ons team kunnen innemen doordat we vertrouwen uitstralen en met veel respect omgaan met onze klanten, onze medewerkers en onze producten. We tornen nooit aan kwaliteit en blijven continu leren. Herken jij jezelf in deze kernwaarden? Dan heb jij het in je om lid te worden van onze Linssen familie.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
We leiden je intern op als voorbewerker/spuiter. Daar nemen we ook echt alle tijd voor, want de (coating)werkzaamheden die je uitvoert zijn behoorlijk gevarieerd. Je werkt altijd in teamverband. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het spuitklaar maken, voorlakken en aflakken van onze stalen jachten. Dat vraagt om precisie en een hoog kwaliteitsbewustzijn. Het resultaat van jouw werk zie je direct terug.

Wordt dit jouw werkdag?
Je parkeert je auto en loopt over het werfterrein langs onze haven naar binnen. Je loopt langs een aantal prachtige jachten naar de kantine, waar je met collega’s met een bak koffie bijpraat. Je start om 07.30 uur samen met jouw collega’s van de afdeling COAT. Vanuit je werkplek kijk je uit over een aantal fonkelnieuwe jachten tussen de 9 en 16 meter. Je voelt je trots om daaraan een bijdrage te kunnen leveren en start je werkdag. Dat doe je in één van onze geklimatiseerde hallen en spuitcabines, waar veilig werken voor ons én voor jou de hoogste prioriteit heeft. We hebben een duidelijke dagplanning die vertelt wat die dag voor jou op het programma staat. Trots, eer van je werk, uitdaging en variatie: daar doe je het voor.
 
Wat wij bieden
Bij Linssen Yachts vind je een goede balans tussen werk en privé en volop doorgroeimogelijkheden in kennis en verantwoordelijkheid. Én een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen en onbelaste reiskostenvergoeding. Onze werktijden zijn van 7.30 uur tot 16.30 uur. Jaarlijks heb je recht op 25 verlof- en 13 ADV-dagen. Daarnaast krijg je bij ons alle kans om jezelf te ontwikkelen. Je komt te werken in een platte organisatie waarbij we op een informele manier met elkaar omgaan. Iedereen kent elkaar.
 
Wat jij ons te bieden hebt
Jij bent 40 uur per week beschikbaar. Je hebt een flexibele instelling: incidenteel een uurtje langer blijven om je werk af te maken vind je geen probleem. Wat betreft je leeftijd hebben we wel een voorkeur: je bent jong van geest. Of je weinig of veel ervaring hebt, dat bespreken we wel als we je uitnodigen voor een gesprek. We zijn namelijk vooral geïnteresseerd in je drijfveren om te slagen in dit mooie beroep en de ervaring waarop je terugkijkt bij het halen van je pensioen.
 
Solliciteren
Ben jij uit het juiste hout gesneden voor deze functie? Stuur dan zsm een e-mail met jouw cv naar thijs.moonen@linssenyachts.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Thijs Moonen (HR adviseur), 0475-439999. Ken je ons nog niet, kijk dan zeker verder op deze website.