Werken in de luxe jachtbouw? Kijk dan eens wat Linssen Yachts allemaal te bieden heeft.

Bij Linssen Yachts in Maasbracht hebben wij al sinds 1949 een enorme passie voor het bouwen van luxe stalen motorjachten. Als familiebedrijf hebben wij in onze rijke historie veel kleine en grote stappen gezet richting het bereiken van een sterke positie in de markt. Een positie die wij met ons team kunnen innemen doordat we vertrouwen uitstralen en met veel respect omgaan met onze klanten, medewerkers en producten. We tornen nooit aan kwaliteit en blijven continu leren. Herken jij jezelf in deze kernwaarden? Dan heb jij het in je om lid te worden van onze Linssen-familie.

Heb jij een passie voor staal, techniek, interieurbouw of misschien ben jij die CAD CAM-tekenaar die wij zoeken? Bij Linssen Yachts kun je jouw vakmanschap in de praktijk brengen. Linssen Yachts heeft 20 jaar geleden de stap gezet, de toen nog bijzonder traditionele jachtbouw, te verheffen naar een nieuw niveau met seriematig productie, waar efficiency, standaardisatie in processen en technieken en modulebouw essentieel zijn. Dit echter zonder enige vorm van concessie te doen aan de allerhoogste kwaliteit voor onze klanten.

Hiermee is Linssen al jaren marktleider in Europa en ‘het droomjacht’ van de fervente motorbootvaarder.

Bij Linssen Yachts worden geavanceerde machines gecombineerd met ambachtelijk vakmanschap. Alle fases van de productie worden compleet in-house uitgevoerd, waardoor de allerhoogste kwaliteit kan worden gewaarborgd.

Wat wij bieden
Bij Linssen Yachts vind je een goede balans tussen werk en privé en volop doorgroeimogelijkheden in kennis en verantwoordelijkheid. Onze werktijden zijn van 7.30 uur tot 16.30 uur. We maken weinig overuren, waardoor je na een dag hard werken voldoende privé-tijd over hebt. Daarnaast krijg je bij ons alle kans om jezelf te ontwikkelen. Wil je bijvoorbeeld doorgroeien naar een leidinggevende functie? Jezelf specialiseren richting prototyping? Of ambieer je misschien een functie in de werkvoorbereiding of (after)sales? De mogelijkheden zijn er.

Kom jij werken bij Linssen Yachts? Bekijk dan hieronder onze vacatures. 

ACTUELE VACATURES BIJ LINSSEN YACHTS